Dagar som denna förtjänar en skriftlig plats i arkivet. Egentligen är det inget speciellt alls med den här fredagen (mer än att det är allmänt gött med fredagar) men humöret liksom jublar. Det har varit en bra dag på jobbet, jag slutade tidigt och mötte upp Simon på stan. Inga konstigheter, men allmänt bra helt enkelt. Sedan har vi i total brist på matfantasi förflyttat oss tillbaka till 90-talet och handlat pommes, schnitzel och pulverbearnaise. Vi bestämde oss för att gå all in med Trocadero (klicka för icke livsnödvändig men ack så intressant läskläsning) päroncider och micropopcorn när vi ändå var igång. Ser grymt mycket fram emot kvällens TV-middag. Life of Pi väntar på oss och i morgon ringer alarmet.. INTE ALLS! Älskade, hatade skämsmello blir det ju såklart också. Tummen upp för helg!

Photo 2013-02-22 15 35 21

tr3

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS