Det blev himla tyst här inne. Jag åkte på mitt livs värsta influensa och låg med frossa och feber avskärmad från världen i en vecka. Som tur var prickade jag in det över två lediga dagar plus helg, så slapp allt för många sjukdagar. Återvände till kontoret, allt annat än pigg, till långpass och helgjobb på det. Har suttit uppkrupen på kontorsstolen och hostat, ynklig och jävlig. Nu är jag i alla fall ledig i två dagar, och hinner känna efter och inse att jag är långt ifrån mig själv. Blir andfådd av att hänga tvätt och svimfärdig när jag promenerar för fort. Är det åldern som gör det? Eller är det dessa satans influensavirus som slår ut en på det här viset? Helt galet ju att man är ung och frisk och ändå kan bli så dålig. Hur ska det då vara när man är gammal? Jag har seriöst blivit rädd för att bli sjuk nu, hela livet stannar ju upp när man inte  ens kan stå på benen.

Det blir inte många knop idag. Soffan, serier och krama på Simon. Bara göra ingenting och vila lungorna. Skulle jättegärna ta en promenad men får se vad hostan säger om det. Haha, satan vilket muntert inlägg. Jag är tyvärr inte på topp, tror att jag, både kropp och själ behöver vår nu.

Photo 2013-02-17 16 13 36

lite vårförsmak i vårt vinterfönster 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS