Ledig onsdag, guuuuuuuu sååå göött! Jobbade ju helg och ska jobba helg igen, så idag smög det sig in ett litet hål i schemat. Jag ligger i sängen och lyssnar på skramlet från köket. Simon sprang och köpte nybakat och fixar nu TV-frukost. Och jag bara ligger här och är bortskämd jag. Planerar att tugga ciabatta och kika Twin Peaks till lunch. Minst. Sedan väntar en storhandlings – och tvättdag. Så det gäller att röra så lite fenor som möjligt nu i några timmar, för att balansera upp! Nu ska jag dra på mig mjukisarna och krypa ut till soffan, kolhydraterna och världens bästa kille! PUSS!

Photo 2012-12-14 23 10 56

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS