I morse klev jag ut genom dörren för att mötas av vitt, vitt och jättevitt. Ett decimetertjockt orört lager av perfekt tempererad kramsnö. Självaste kungen av snögubbesnö. I några fantastiska sekunder kände jag mig som ett barn på julafton (mig själv på julafton) innan det gick upp för mig att jag är vuxen och måste göra det som vuxna gör: gå till jobbet. Några timmar senare stämplade jag med tung underläpp ut till en grågul slaskgegga och tre plusgrader. Attans. Men har bortsett från detta lilla nederlag haft en bra start på veckan, både på kontoret och hemma. Vi hörs och ses!

falcor

 

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS