Just nu känner jag mig lika dagblind som en guldfisk ungefär. Tre sjukdagar, en ledig fredag och så en jobblördag på det har snurrat till det ordentligt i den annars så välsorterade hjärnan (hahahaa!). Nä men ärligt, satan vilken skum vecka. Jag är allmänt ur form. Är dock i toppskick jämfört med tidigare i veckan, den febern var inte att varken leka eller sova med, så ska egentligen inte klaga på lite eftersläntrande hängighet.

Igår vågade jag mig ut bland folk och fä efter veckans isolering. Middag och en öl på sportbaren blev öl nummer två på biljardstället och slutligen ett glas vitt på sköna stammisbaren. Humöret och energiboven till förkylning sa åt mig att stanna hemma, men en kär gammal vän hade vägarna förbi Karlstad så jag ville liksom inte missa henne. Och tur var det väl att jag hängde med, för det blev en sån där härligt slapp kväll med fina vänner och många bekanta ansikten att skvallra med. Bränsle för själen om inte annat. Tog mig hem i skaplig tid och hann sova ut innan jobbalarmet ringde i morse.

På väg hem från kontoret fångade jag lite sushi och mötte upp Simon som hade snubblat över ostkrokar och cola. Tänka sig. Så nu har vi kladdat i oss fisk framför Twin Peaks (hallå, varför har jag inte sett den serien tidigare!?) och tagit gemensam bloggpaus innan vi ska hugga in på sockret och avsnitt tre. Ska jobba i morgon också så det blir inte så mycket mer helg än såhär. Men det är rätt skönt att få tillbaka rutinerna igen så det gör faktiskt ingenting.

Haha det här inlägget kändes ju uppfriskande och kreativt minsann. Med andra ord: det speglar mig finfint just nu. Lite halvslut som människa sådär. Lördagsgodiset gör nog susen, hejsanhej!

Photo 2013-01-26 00 01 57småkalasig jag i går

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    Tack ff6r din handikapprapportering ifre5n Skavlan ❤ le5ter som att jag fe5r ste5 f6ver det och ve4nta tills jag kan ge5 pe5 Sommarkrysset pe5 Grf6nan o fkkitsat Allse5ngen men de5 me5ste man vara ute i god tid o vara de4r hela dan…Men vi kanske skulle kunna ses pe5 en slutspelsmatch ne4r de e4r dags ff6r Globenmatcher ff6r de4r sitt/ligger jag bra?Kramis ifre5n en som tycker det var trevligt att tre4ffas <3!<;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS