Inspirerad av alla dessa kreativa och drivkraftiga människor som hakat på #blogg100 (skriv ett inlägg om dagen i hundra dagar) har jag nu gjort en deal med mig själv. Vill man så går det! Går det jävligt trögt så får man ta mig tusan vilja lite mer helt enkelt. Detta nyfunna jävlar anamma har jag er att tacka. Ni som fyller era bloggar med upplyftande och uppfriskande ord i alla möjliga och omöjliga kategorier. Jag har grävt fram och dammat av en berättelse som jag haft i huvudet i flera år. Förra sommaren satte jag punkt för kapitel två och började på en ny blank sida. Ja, ni ser ju själva hur långt jag kommit sedan dess. Nu har jag lovat mig själv och den här historian en timme om dagen i hundra dagar. Min egen variant på #blogg100. Tack för sparken, nu kör vi!

67488_10152447242480654_173057882_n

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS