Idag har jag inga som helst bloggundanflykter, jag är nämligen hemma och gör i n g e n t i n g. Igår tog jag och Alvedon oss igenom åtta timmars arbetsdag på ren och skär förnekelse, idag brinner vi upp under täcket. Jag har feberyrat hela natten och mår allmänt skitdåligt. Sittligger i soffan med klibbigt hår mot pannan och muttrar över den där satans inbillningen att det är skönt att vara förkyld. Kolla tecknat och äta glass är bara jobbigt. Jag kan inte andas, jag hostar konstant och alla sorters ljud skär genom hjärnan. Så. Nu får det vara färdiggnällt. Bums.

Hade en riktigt bra helg bestående av kalaslördag borta med vin och räkor samt söndag hemma med bakispasta i toffelsoffan. Och igår kom FaceTimesamtalet från London. Nu har syster med man hittat hem till sig. Så jäkla roligt för dem. Ressuget skrapar mig lite på axeln. Men det är faktiskt äventyr av en helt annan sort som jag längtar efter. Dessutom ska det ju hälsas på i Englandet, guud så gött!

Nu ska jag krypa ut i köket och knäppa på ugnen. Fryspizza på menyn ikväll. Fina sambon har slocknat här intill mig i soffan, stackarn, skönt att slippa laga mat i sjukstugan i alla fall. PUSS!

Photo 2013-01-21 21 32 10

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS