Det här är ett sånt här inlägg som jag måste skriva för att inte hamna i total bloggtorka. Jag är på god väg igen, vilket är tråkigt, så därför gör jag denna ansträngning att fylla på med what ever i väntan på att blogglusten ska infinna sig igen. Det är lite som att skriva den där tentan man absolut inte vill skriva. Det tar emot med varenda cell i kroppen men man vet att en framtvingad början i alla fall är en början. Och en början, hur kass den än må vara, är tusen gånger lättare att skriva på än ett blankt papper. Så det är det jag pysslar med. Utfyllnad. I väntan på kreativitetsblixten (ha!).

Idag är det söndag. Eller var. Nu är det kväll och sängen är endast en tekopp bort. Jag ångestar lite över detta. Inte för veckan som kommer, utan mer helgen som varit. Jag vill ha den kvar en stund till. I fredags körde vi vin med fina vänner följt av extra allt på Burger King. Mycket bra kväll. Lördagen bjöd på lagom bakfull frukostlunch och serier i soffan resten av dagen. Bara vi. Fantastiskt. Och sådana fredagar och sådana lördagar kommer det ju fler av. Men sedan har vi dagar som idag. Heldag med pizzabak, spel, skratt och kolasås med glass. Med syster och han. Efter en hel sommar, en kort höst och en halv vinter full av dagar som idag hade jag nästan glömt att de bara är här och hälsar på. En lång och så jävla uppskattad påhälsning. Nu packar de ihop sig själva och åker igen. Så jävla kul för dom, så jävla tråkigt för oss. Englandet är lyckligt lottat. Igen.

Nu ska jag dricka upp mitt semivarma hallonblask, krama lite på Simon och sedan krypa ner. En lång jobbvecka väntar. Inte alls pepp på det just nu. Jag behöver fixa ett nytt jobb och ett nytt hem. Hitta hem. I den här staden eller i en annan. Ibland, ganska ofta, vill jag till ett annat land. Fast jag vet inte. Kort och gott: det är en hel del som hänger över mig just nu, saker jag behöver ta tag i. Fast i det stora hela är jag ändå lycklig. Vilket jag är  tacksam för. Nu mumlar jag mest, dags att säga godnatt. God natt!

IMG_99782

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS