Jajamen, nog är det nytt år allt! Det känns i luften. Samma sak varje år. Det spelar ingen roll om det är skridskobana på vägarna eller dubblabyxorväder. Eller om den värsta kylan och snön garanterat kikar förbi nu i januari. Så fort vi är förbi nyår så smyger sig vårsolen fram. Fåglarna kvittrar annorlunda och det luktar ljusare tider. Kanske är det bara en kombo av längtan och framtvingad inbillning men det är ju egentligen sak samma. I janethjärnan är våren på väg!

Jag har varit tillbaka på jobbet i veckan, men idag sitter jag här kl 12 med andra frukostkoppen och raggsockor. Ledig fredag pga jobb i helgen. Simon hänger här intill, kikar på skidor, skissar i sitt block, svär över quizkampen och mumlar (sjunger?) saker jag inte kan tyda. Så jäkla härligt att vara hemma och lediga ihop och bara hänga i soffan. Egentid tillsammans.  Ny serie på g i kväll också: The booth at the end. Återkommer med betyg.

Annars blev det mycket grönsaker och träning hemma efter jul, och jag håller kvar det nu några veckor till. En liten detox light-variant med fokus på mest grönt ett tag nu efter julens fett- och sockerchock. Jag känner mig liksom tung inuti av ovanligt mycket både kött och kolhydrater, men sånt där som växer brukar ju bota det rätt så snabbt.

Vi har börjat med kvällshögläsning också. Simon läser Bilbo och jag myslyssnar tills jag somnar dreglandes på hans arm. Fan, jag känner att den röda tråden vrålsaknas just nu. Vi kör ett filmtips istället. Tre timmar wow. PUSS!

Photo 2013-01-01 11 48 35världens bästa morgonutsikt

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS