Har haft toklust att blogga hela dagen. Helgen har varit världsbäst och nya kameran är väl invigd. Men full fart som nyss avslutades med tre timmar Tolkien sög liksom luften ur mig. Har sjunkit ihop som en trött padda här i soffan och kommer mig inte för att ladda upp en endaste bild. Klockan är över 23 så jag borde ställa alarmet och besöka kudden, men känner inte alls för det. Är inställd på jul nu, inte måndag igen. Jikes, jag liksom sluddrar på tangenterna, får nog bli sängen ändå. Gör ett nytt uppdateringsförsök i morgon, PUSS!

panoramaPanoramakul med nya telefonen!

Annonser

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. Anna #
    december 16, 2012

    Kul att nån har roligt i alla fall.

  2. februari 10, 2013

    The problem is they are not ruagleted like mortgage companies and auto lenders. Short term notes can legally carry rates upwards of 2000% (yes 2000) APR. That is pretty much what you are paying at those cash advance places when you do the math. They exist because there is a need

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS