Precis som vanligt så rann vardagarna genom fingrarna på mig. Det känns som igår jag skrev, men nu är veckan slut igen, hallå fredag! Det har inte hänt så mycket mer än julmat, julgodis och julmusik. Eller jo, jag har (äntligen) pallrat mig till 3 och fixat ny telefon. Så nu ska det gå att ringa mig och, hör och häpna, till och med skicka sms! Skulle ha bytt ut min trogna gamla fyra i våras men som sagt, tiden springer ifrån mig. Nu är jag i alla fall med skinande ny femma. Vit och jättehel. Ska ut på en promenix i snöfallet och testa nya kameran sedan tänkte jag.

Annars så har jag och kollegorna gjort egen tvål. I diskussionshavet av julkort, måla porslin och äta socker hamnade vi på nå vänster i tvåtillverkartankar. Vi smälte tvålmassa för fulla muggar, rörde ner dofter, klippte i alla möjliga och omöjliga förpackningar och pillade ner sånt som är fint. Såhär med facit hand kunde vi ha gjort bättre ifrån oss. Efter att ha beskådat resultatet av smälta dekorationer, bubbeltäcken och lutande mjölkförpackningsbottnar skrotade nog de flesta idén om hemgjorda julklappar att sätta rosett på. Men jävligt roligt hade vi. Och nästa gång vet vi i alla fall hur man inte ska göra.

Annars kommer bästa Sandra och Daniel till stan i morgon, så det blir fortsatt julhäng och kaloriintag. Och på söndag ska vi äntligen se Hobbit! Idag står baka julgodis på schemat. Satan så gött med helg igen, PUSS!

tvålverkstad

Photo 2012-12-12 17 50 43

 glädje!

Photo 2012-12-12 18 01 09

 Resultat! Charmiga i alla fall 🙂  

Photo 2012-12-14 10 42 00

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 9, 2013

    Eli: Han har skrivit me5nga he4rliga bf6cker!Vicky: Jag anve4nder gologe re4tt mycket i en ny sida. Vet inte riktigt varff6r, men se5 e4r det! :)Syster Ve4rst: Det he5ller jag med om! franziengland: Det var kul ockse5 ne4r de gjorde se5 man kunde spela ett Pac-man spel ne4r Pac-man hade 30e5rsjubileum.Lisa H: De5 fe5r du ta och gf6ra det! Vad tyckte de de5?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS