Här sitter jag i soffan med tekopp framför en gammal romantisk b-fim. Tuggar på en rostmacka och drar upp fötterna under täcket. Inte ovanligt kan tyckas, men faktum är att det är en praktiskt taget unik företeelse nu för tiden. Jag är ju alltid vi. Från och med Simon har vi suttit ihop. Jag har faktiskt inte, på två månader, varit ensam hemma en endaste kväll. Misstolka mig rätt nu, jag är tacksammast i världen att vi vuxit ihop, och att det inte finns på kartan att gå varandra på några nerver what so ever, men gud vad skönt med lite egentid. (Tur att han kommer hem ikväll dock, saknar ju halvt ihjäl mig, hah!)

Jag låste upp dörren, släppte allt på hallgolvet, hoppade ur jeansen, i pyjamasbyxorna och förflyttade mig och kolhydraterna till TV-rummet. Bara jag, cheesy kärleksdrama och plogbilsdisco utanför.

Det har varit en riktigt grym vecka. Vi har skaffat ett kärleksbarn, en växt att ja.. men ni vet.. hålla vid liv. Bra test inför framtiden och sådär. För säkerhets skull valde vi en gran i kruka. Kulor fick han också. Och en snigel som heter Hubert. Vi har nämligen bakat pepparkakor, mycket tillfredsställande för julhjärtat. Och just Hubert trivdes fint i granen.

Jag har varit hemma också. Eller, jag har varit hem och upp till anläggningen med jobbet, men vinkade stort och glatt till Storvik när vi passerade. På tal om Storvik kanske det löser sig med några dagar hemma ändå i jul. Det såg mörkt ut en stund, men nu jäklar ska det nog gå att ordna. Svensk jul 24:e och Engelsk jul 25:e firar vi i Kristinehamn, sedan kommer jag förhoppningsvis upp till byn den 26:e. Skriv upp det i kalendern mina kära!

Annars är jag grymt sliten och alldeles tom på all sorts nyttoenergi. Sicken tur att jag har långhelg och inte tänkt lyfta ett måstefinger under hela helgen då. PUSS! 🙂

710c32c63d6811e298dc22000a1f9257_7

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Mia #
    december 6, 2012

    Åh, jaa!! Komsi kom hem till lilla storvik så vi kan dricka te och äta rostmackor till B-drama i gula huset på kullen, som vi alltid gör! 🙂 (eventuellt vörtbröd med skinka, jag är öppen för förändringar) ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS