Ber om ursäkt för min frånvaro, jag föll liksom pladask ner i tvåsamheten och jag simmar fortfarande omkring. Bland toppar och stjärnor och fluffiga molnlandskap som sträcker sig till oändligheten och vidare från alla vinklar det går att kika ifrån. Jag har en och en halv månad nyförälskat samboliv bakom mig och behöver väl egentligen inte förklara mig mer än så. Plötsligt har jag turen att få leva varje dag med någon som gör mig till världens lyckligaste människa och jag har, med verkligheten och alla dess brister i bakhuvudet, sugit i mig varenda sekund av det.

Det har varit fantastiska veckor. Mycket bara vi, mat och vin i filmsoffan samt serieplöjning och helgfrukostar som hållit i sig till middagstid. Men även lite fest, födelsedagskalas, syskonhäng och en fantastisk tur till Götet. Kort och gott den bästa tiden någonsin. Drömmen nu är fortsättning. Fortsättningen på vi. Jag tänker hålla hårt i den.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS