Det går fort när man har roligt! (Kul uttryck för norskar btw.) Det var ju meningen att återuppstå i bloggen och sedan hänga kvar, men dagarna springer visst ifrån mig. Varje dag efter lunch börjar jag skruva på mig, snegla på klockan och räkna långsamma minuter. Sedan spenderas kvällarna med  Simon. Jag kommer inte att förhålla mig direkt coolt till mina känslor för honom eller livet just nu, men ser heller ingen logik i att försöka, så ni får helt enkelt stå ut med o-inlindad kärlek och bubblande glädjeinlägg på obestämd tid framöver 😉 Haha fan, jag är en sådan jävla tönt, men det kan inte hjälpas.

Nu är det äntligen fredag igen och vi har precis varit och handlat sambokilon. Jag har lovat mig själv normala träningsrutiner och vardagssockerförbud från och med måndag, och ser faktiskt fram emot det. Vi ska ju hålla i längden liksom. Nu sitter jag bortskämt i soffan framför TV:n med datorn i knät, medan min kille lagar mat. Jag har i uppdrag att fixa söndagsmiddagen och är redan taggad. Fy satan så kul alla vardagliga saker blir när man är två.

Avslutar med en bild jag la upp på Instagram i veckan och slutsatsen att större delen av min bekantskapskrets inte ser en frusen kontorsjag, de ser bazookas.

 

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. november 15, 2012

  Men Janet! Även om man är kär måste man faktiskt blogga ibland!

 2. Dot #
  februari 12, 2013

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the msgease home a bit, but instead of that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

 3. augusti 6, 2014

  This post will assist the internet users for setting up new web site or even a
  blog from start to end.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS