Hej. Jag gör ett litet gästframträdande hos mig själv. Är fortfarande mitt uppe i bloggsvackan, men kände att jag saknade er. Jag mår bra. Helt fantastiskt bra. Det är fredag och jag är efter andra jobbveckan helgledig igen. Jag trivs grymt fint på kontoret, är återförenad med de gamla goa kollegorna och har dessutom turen att få bekanta mig med några nya sköningar. Jag sitter just nu och knappar på min ny dator. Det var verkligen på tiden! Så jäkla gött med ett blank papper att knäppa på. Inget bildkaos, ett tomt skrivbord och en inbillad tanke om att hålla ordning på mappar och grejer framöver. (Haha!) Baktanken är dock att jag ska bli inpirerad. Inspirerad att skriva igen. Och skriva någonting klart. Det är nog den största drömmen jag någonsin haft och aldrig verkar komma ifrån, att skriva böcker.

På tal om baktankar har jag tränat bättre än någonsin sedan jag landade i Värmland. När jag traskade längst Drottninggatan till kontoret den där  måndagsmorgonen för två veckor sedan så växte sig hjärtat så stort att det började trycka inifrån bröstkorgen. Den där efterlängtade känslan av att vara precis där man ska fyllde hela kroppen med sockerdricka och har inte lämnat mig sedan dess. Fnissar ut i fingertopparna. Varje dag. Och allt blir ju liksom så enkelt då.

Det är inte bara datorn som är ny, utsikten sväljs också för första gången. Trädgård. Äppelträd, grannens altan, ungarnas fotboll och solnedgång över husknutar och fladdrande vimplar. Så nära stan men så tyst, lugnt och grönt. Här bor jag. Från och med idag kvällshängs det i en soffa på Norrstrand. Taket är högt, gardinstängerna saknas och fönstrena är stora och vetter mot alla håll utom ett. Här bor jag på 55 tjusiga kvadrat att dansa varma när värmlandsvintern kryper sig på. I morgon kommer norr på besök i form av mamma, Sandra och Daniel samt alla mina prylar. Så det blir en riktig pyssel- och inbonadshelg. En flaska rött till fixandet borde bli perfekt.

Jag har också tagit tag i någonting jag funderat på länge; det här med att utbilda mig inom kost- och träning. Det ligger mig så varmt om hjärtat och känns så naturligt på något vänster. Så från och med förra onsdagen är jag nu universitetsstudent igen. En schemakväll i veckan (och några jävlaranammatimmar per helg) pluggar jag idrottsvetenskap med inriktning hälsocoach. Har ingen jättepress på att klara det samtidigt som jag jobbar men ska ge det ett ärligt och hoppfullt försök. Och än så länge känns det genomförbart.

Nu ska jag surfa gardinstänger. Och installera lite måstegrejer till datorn. Jag mår nästan så bra att det blir skrämmande. Kan det verkligen flyta på såhär fint utan att det balanseras upp av något dåligt? Så jävla typiskt och mänskligt (och mig) att tänka så. Och onödigt. Jag ska försöka njuta av stunden, och inte noja så jävligt jämt. Det blir chips och cola ikväll. Lördag idag istället för i morgon. Vi hörs mer när jag kommit i ordning och när allt som saknas är på plats, PUSS!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    This is really ineritsteng, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your site in my social networks!

  2. februari 13, 2013

    TMVhFY wamsbzhowysr

  3. februari 16, 2013

    KnMfjD rzfydoqeobyw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS