Här sitter jag i ett hav av kartonger, Ikeakassar och klädhögar och tuggar på världens godaste macka med färskost. Jag, som knappt äter mackor alls, knaprade även i mig två knäckisar till frukost. Får skylla på att det är lördag. I alla fall så kom syster precis hem från Bondens marknad i Gävle med ett nybakat surdegsbröd att dö för. Överlevde dock, win-win!

Jag packar. My god vad prylar man har! Men trots att jag är långt ifrån färdig känns det ganska okej. Jag har gjort grovjobbet och tvättat ALLT, fyllt de flesta kartonger och gjort klart pappers- och kuvertbergen. Kör jag några intensiva timmar till kan jag nästan åka iväg på något kul ikväll. Nästan. Kanske. Jag vill okej!? Lär ju knappast bli klar när jag sitter här i alla fall. I morgon flyttar jag, färdigpackad eller ej, hem till Värmland. Då blir det tyvärr radioskugga i dryga tre veckor innan jag får min lägenhet. Sedan är det ju det där med att fixa internet osv också. Så, vi hörs om en månad då! Då, då jävlar har jag något att berätta för er! PUSS!

Sommarens resultatet av träning och att skippa mackorna!

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
 1. Anonym #
  september 8, 2012

  Åh bananet ibland kommer jag och tänka på dig och då saknar jag din vänskap.

 2. Alexander #
  september 23, 2012

  Något säger mig att du är fantastisk.

 3. swese #
  oktober 14, 2012

  Swiit som fan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS