Det är höst. Dagarna är idiotfina. Det händer massa grejer. Jag har en del saker att diskutera och bolla med er. Jag åker snart ner till Karlstad och är något panikig.  Men det är svårt att skriva just nu, det blir mest bara tvätta, packa, ringa, fylla i papper, sortera livet och inte minst hjärnan. Och hjärtat. Och försöka komma ihåg att andas. Ser söndagen komma krypande och får hjärtslagen upp i gommen flera gånger om dagen. Men det löser sig. Känns bara så himla jobbigt att inte få lägenheten förns oktober. (Så dumt eftersom jag samtidigt är så jäkla ofattbart lycklig att jag faktiskt fick den!) Men det är en ångestkombo av att inte vilja vara i vägen, inte vilja leva i kappsäck och vilja kunna gå hem efter jobbet. Men det löser sig. Försöker fokusera på sen och allt som är bra. Som Karlstad, Anna, hösten.. åh.. hösten. Min absoluta favorit. Du är så sinnes jäkla välkommen. Nu: fortsätta det eviga tvätta, hänga tvätt, stryka, packa och så om igen. PUSS!

Förra hösten. Med ett impulsfärgat hår i en tveksam nyans av gråblondbrun. 

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Nina H #
    september 7, 2012

    Håller med dej Janet, hösten är underbar. Förskräckligt jävla underbar. Förstår inte dem som inte gör annat hela hösten än att sörja sommaren…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS