Så var det måndag igen. Klockan är bara lunch men har redan hunnit hälla i mig tre jättekoppar kaffe. Sitter med den fjärde. Det är lite panikigt i hjärtat, så ett rogivande örtte hade väl egentligen suttit bättre, men panik föder panik osv. Jag har kastat ribban i golvet nu. Sedan slängt den i källaren. Det finns inga bor helst i den stadsdelen eller balkong är ju ändå ett måste. Jag bor vart fan som helst, så länge jag slipper bo ingenstans. Ett tankesätt som borde underlätta men olyckligtvis finns det hundratals andra med liknande krav, dvs inga alls. Hur svårt ska det vara!? Jag har ett jobb, inga barn, inga djur, jag röker inte och har inga betalningsanmärkningar. Jag gillar inte att ha fest hos mig själv och håller alltid upp hissdörren för folk. Jag är fasen den idealiska hyresgästen, kan ingen förstå det? Nu ska jag ringa och trakassera stans alla bostadsbolag. Igen. Åh. Puss!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS