Och så kom hösten. Sådär över natten precis som alltid. Igår såg jag ett gult blad på ett träd. Stannade upp och bara glodde. Nää? Inte redan väl? Men har man väl sett ett så smittar det liksom av sig på hela skogen. Och plötsligt står man och gapar åt allt grönt som blivit gult och undrar hur tusan man kan missa det varje jäkla år. Men mycket riktigt, kantarellerna jag var på jakt efter visade sig vara blöta och slemmiga och trattkantareller hade poppat upp i var och varannan mossgrop. Gick och la mig fryssen och vaknade till den där luften man inte kan ta fel på, den som luktar kyla. Och mogna äpplen. Och stickade tröjor, värmeljus och Bonde söker fru. Årets första höstdag var en vacker en. Strålande sol och flera timmar på favoritstigarna i skogen. Jag kan nog inte minnas någon finare sommar än denna. Och jag är så jävla lycklig över alla minnen jag samlat på mig här hemma de här månaderna. Vi har verkligen gjort det allra bästa av både sommaren och varandra, och det svider i hjärtat att vi ska åt olika håll igen. Olika länder och olika mål. Och allt kommer ändras nu. Men nya äventyr väntar, för min familj och mina vänner i alla fall. Stora äventyr. Nya jobb, nya utbildningar, nya små människor. Helt fantastiskt ju. Jag, jag ska bara hem än så länge. Till mitt älskade Värmland och Annas balkong. Men för en gångs skull är jag nöjd med det. Visst längtar jag efter topparna. Och nya vägar, ansikten och utsikter. Inbillar mig fortfarande att hemma finns någon annan stans. Ibland. Men det spelar ingen roll, för plötsligt finns det något som jag längtar efter mer, och det.. det är den bästa känslan i världen.

Tack Storvik för den här sommaren, oförglömlig ❤

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
  1. oktober 16, 2012

    What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable know-how concerning unexpected feelings.|

  2. februari 12, 2013

    Jag ff6rste5r det!;) Fast jag bor i en liten stad med ne4ra till centrum se5 e4r den uebrndara naturen inpe5 knutarna;) Love it!KramarAdela

  3. februari 13, 2013

    yOjaux eieujwqeklzi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS