Igår hade vi kalas. Ni vet ballonger, serpentiner, sugrör och diverse drycker man blir yngre av. Ovan alkoholdrickare som man blivit på äldre dagar var jag något nervös för söndagsskicket, men jag mår trots ordentlig dimma och en salig blandning färger och alkoholhalter helt okej. Seg och sliten, men på det där sköna kolla film och slappa i soffan-sättet. Inte i närheten av jag ska aldrig mer dricka. Vi lekte, sjöng, dansade och hamnade slutligen på lokala bykrogen där vi svängde runt till det glada 50-talet. Alla hade skinnväst utom vi och vakten lockade med hus och bastu. Hann även få Johnny Cash att vrida sig i sin grav efter en sväng på karaokescenen. Men vilken kväll! Den tackar vi för, PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS