Annonser

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    Hej Isabell !Jag har ett rum med snetak som e4r gaknsa litet. Jag skulle vilja ha en be4ttre mf6blering, helt andra tapeter ff6r nu har jag fje4rilar och e4lvor och de ke4nns nu gaknsa larviga och barnsliga eftersom jag fyller 9 e5r efter sommaren. Mina favoritfe4rger e4r vit, rosa, svart och lila. Jag skulle vilja ha ett Justin Bieber-rum, jag e4lskar hans musik och honom!Sne4lla Isabell hje4lp mig fe5 iordning pe5 mitt drf6m-rum, jag e4lskar dina program!Jag bor utanff6r Norrkf6ping och mitt mobil nr e4r : 076-0157126Kram Tilda ❤

  2. februari 16, 2013

    u19sxs hmzkoqtbuuns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS