Det är knasigt det där, hur sällan jag skriver om film, speciellt när man ser till hur mycket film jag ser och alla filmbloggar/nyhetssajter/forum jag begraver mig i om nätterna. En gång i tiden läste jag ju filmvetenskap och skulle bli överexalterad filmrecensent när jag blev stor. Jag antar att det har att göra med tid och press och sånt.  Att jag gärna skulle vilja recensera, kort men vettigt, varje film och eftersom det tar tid/är jobbigt/orkar inte så blir det att jag inte ens nämner det. I morgon ska jag i alla fall extrajobba lite som recensent, vilket var grymt länge sedan, men hej och hå vad det glädjer filmhjärtat. Och när vi ändå är inne på ämnet kan jag ju faktiskt passa på att tipsa om några av de hundra filmer jag sett denna sommar. En del nytt, en del halvnytt och en del tokgammalt. Olika genrer med den gemensamma nämnaren awesomeness. I olika skalor. (Sedan behöver jag ju inte sticka under stolen med att jag brinner liite extra för mystery, kalla kårar, ren och skär skräck, sagor, mysmagi, twistat till tusen och humor svart som natten) Nöjer mig med att säga att dessa är garanterat sevärda, så har ni en regnig dag eller två att fylla – enjoy! Vill ni läsa mer om dem så är alla bilder klickbara och slungar er direkt till himlen (IMDB). PUSS!

pssst, ni missade inte brutalt snygga bakgrunden på första filmen va? nää tänkte väl

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. idaswardrobe #
    augusti 3, 2012

    Mer sådana här inlägg! 🙂 Vi har samma filmsmak och jag tröttnar aldrig på att få nya tips 🙂 Wristcutters – a love story har jag hört ska vara grymt bra, men har fortfarande inte sett den. Har du sett Requiem for a Dream? Annars måste du göra det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS