Men vilken jäkla fjantdag! Vaknade med rinniga ögon och tungt huvud, spillde kaffet i knät, glömde telefontid och fick mejl om att höstjackan jag beställt inte existerar eftersom det blivit fel på lagerstatusen. Har i alla fall varit med miniskrutt i Valbo en sväng och fått (inte köpt – fått!) en ny favvotröja. Det blev pizzabuffé på IKEA när vi ändå var i krokarna också. Vad hände där? Verkligen inte bra. Buu! Och så komma hem till jättenoll instresseanmälda lägenheter och är alltså fortfarande brutalt bostadslös i höst. Ögonen fortsätter rinna , jag har en utomjordiskt dåligt hårdag och till och med min hy har fått nå damp och är fet och äcklig. Är alldeles för hängig för att träna också. Gnäll kan man ju med fördel promenera bort men jag orkar verkligen inte röra mig ur fläcken. Sitter i pyjamasbyxor och filt framför Project runway och kastar vinbär i knät. Nu tänker jag knipa igen så ni slipper höra mer.

Bild från idag som mycket uselt illustrerar hur jag mår. Tappat barn helt enkelt.

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS