Idag har jag och regnet varit glada nybörjare i Illustrator. Jag blir ju så lätt frustrerad och har aldrig tagit mig tid att orka förstå verktygen. Men idag la jag och kaffet en timme på att testklicka lite. Resultatet blev en rymdgris och hans vän rymdkaninen. Så jävla roligt ju. Vad dum jag är som aldrig orkat. Ska försöka fortsätta övandet. Måste ju vara svinbra för allmänna kreativiteten om inte annat. Jag som skriver barnböcker i huvudet mest hela dagarna (en dag ska de hamna på papper också,  en dag!) måste ju ha massa att tjäna på att även kunna skapa karaktärerna, right? Den som lever får se. Nu ska jag äta lördagssocker 🙂

vännerna blev visst lite pixliga i uppladdningen, de är tjusigare på riktigt 😉

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS