Och så gick det inte att hålla sig längre. Spara och låta vara blev kapa av hälften och färga. Och nu är det kört. Eftersom jag redan sabbat intefärga-inteklippa-grejen vill jag bara fortsätta. Klippa lite mer. Tokbleka allt igen. Testa koppar eller kanske svart? Ja mörkt! Så kan jag om en-tre veckor toktröttna, bleka skiten ur det och få tuggummirufs igen. Det är nog bara att inse, jag kommer aldrig klara av att låta mitt hår bli naturligt och fint igen. Har jag inte lyckats de senaste 15 åren så lär det ju knappast hända de kommande 15 heller.  Och varför envisas jag egentligen? Man tröttnar, man gör om, man tröttnar igen, man gör om. Trots taskiga toppar och daskiga mellan-färgningar-nyanser så är det ju faktiskt svinkul att växla. I fortsättningen ska jag försöka fokusera på det istället för att ha fint och välskött hår. Fint är nog inte min grej helt enkelt.

gamla schizobilder

Kommentarer

2 kommentarer

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    Howdy, came across your site via a discossiun forum I visit, and was basically wondering if I might use this web site as a good source in one of my own web sites. All the credit will be supplied to the original source, that is : . Would definitely love to, so please get in touch with me by my e mail in case I cannot: . Thank you

  2. februari 13, 2013

    ysn0A8 eftijzxnwwch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS