Dessa fantastiska dagar. Åh. En sån där drömsommar att minnas resten av livet! Idag har det cyklats en massa mil. Och det blev både kantarellplock och smultron. Sedan har vi storhandlat tills morgondagen då det blir kalas för lillebror som fyller myndig. Finaste besöket från Karlstad får vi också! Just nu är det kombon storstädning/dans som gäller till det glada 50-talet. Vädret är förjävligt men hoppas i alla fall blixtarna håller sig borta så det blir en kvällspromenad med bäbisen och mamman. Är dålig på bilder, här kommer ett ihop-plock 🙂 (Ni med Facebook: min är öppen för alla och där finns det sommarfoton!)

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS