Hej! Jag har inte glömt er, jag är utomhus. Promenerar runt i sommaren. Eller springer. Och cyklar. Fiskar en del. Dricker te i timmar och skvallrar med systrarna. Smuttar rödvin på farstutrappan, filosoferar om livet, går barfota i morgondagg, metar abborre på stora stenen i ån, sjunger allsång och grillar. Idag ska vi packa med mat och badkläder och ta en långtur upp till ingenstans. Sådär verkligen gå ni vet. Yr.no säger strålande sol hela dygnet så det blir bästa skorna och några mil längst fårhagarna upp till skogssjöarna. Där finns en liten glänta med en strand mitt emellan mobiltäckning och himlen ungefär. Jag vet ju att när semestern och sommaren tackar för sig blir det TV, dator, drinkar, stadssurr och dimma igen. Jorden snurrar liksom alltid ikapp och slungar tillbaka en till verklighetens tempo. En verklighet jag älskar. Men kontrasterna till den är också vackra, och det gäller att ta vara på dem.

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Nina H #
    juli 2, 2012

    Låter underbart med kontrasterna, du gör rätt som tar vara på dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS