Idag har jag hunnit träna och kika på The Iron Giant. Och eftersom jag inte suttit still särskilt många timmar idag kan vi konstatera att jag har tränat utav bara helvete. Äter tokbra gör jag också. Kokar linser, skippar vardagssocker och håller tider och grejer. Mår svinbra och längtar efter lördagsgodis. Puss! (vi undviker livets större frågor i ett par dar)

Osminkad jag gör rapsreklam, så kan det va!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS