Vilken förjäkla härlig dag! Jag har varit riktigt kreativ och fått massa både jobb och måstegrejer gjorda. Sedan blev det en efterlängtad sväng till gymmet där vi gav midsommarmoffandet en rak höger. Så underbart slut nu. Ska dock bara föna håret och hoppa i mjukisarna sedan blir det en powerwalk. Tog nämligen bilen istället för cykeln idag (svårt att storhandla annars) så konditionen återstår. Men solen har kikat fram och Sverige är ju så allmänt jäkla vackert den här årstiden. Sådär så det känns i hjärtat och ögonen nästan tåras då sista kvällssolen trillar ner bakom skogskanten. Haha jag vet, gammal och blödig, PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS