Hej. Anledningen att jag inte bloggat är för att jag varit idiotupptagen med att ha det fantastiskt. Midsommarhelgen flöt förbi utan en droppe regn, desto mer alkohol och dygnet-runt-skratt (vaknade en natt av mitt eget skratt.. haha vafan?). Så underbart att ha hela familjen och bästa vännerna samlade 🙂 Men så idag är jag bara toktrött. Går runt med en sådär halvtaskig syrenivå och försöker kasta av mig sånt som gnager. Brukar inte låta saker få komma åt mig, men ibland liksom bara hoppar de på en när man minst anar det och då är det svårt att ignorera. Är det något jag ogillar så är det att bli ofrivilligt nere när jag bara vill vara glad ;( Buu för struntsaker som meningslösa gropar i vägen. I morgon ska jag vakna tidigt och springa i solen, alternativt dansa i regnet. Det blir en fin vecka och bilder från helgen kommer senare (haha tusan, ni tror nog inte på mig längre) PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS