Ja, det gick ju inte riktigt som planerat igår. Efter några (jävligt många) timmar fiskande och ungefär noll fiskar började det spåra lite. Har ni sett segelsällskapsresan? Han som i filmens första minuter inte får igång båtmotorn och i sista scenen blir hämtad av psyk? Framåt 22-tiden var vi sex tappra vänner ensamma kvar i ingenstans. Någon dansade ska, en annan täljde mordvapen och en tredje grävde i elden efter varma stenar att stoppa i en hink vatten. Jag försökte fokusera på fisket och föreställ er min förvåning när jag gör en ansträngning till ett superkast och det tar tvärstopp! Träd har man ju fastnat i förr men det skumma var att närmsta stod minst 10 meter bort. Ropade något mummel till Evve att jag lyckats kasta tusen meter upp i luften, ryckte och slet ett tag, kom loss (yes!) och körde på. Så vid dagens femte kaffepaus säger syster: öh.. Janet.. har dina byxor alltid sett ut sådär? De två ingångshålen stämde enligt Daniel mycket bra överens med draget och revorna i trosorna bekräftar det hela. Nu lämnar vi det. Vi stannade kvar tills solen tackade för sig, och vid midnatt när sista elden sjöng på refrängen och vi var klar med alla verserna av den här kände vi oss helt okej nöjda med den här helgen. Jag har så jäkla mycket bilder och jag ska faktiskt lägga in dem. Senare. För jag ska hoppa i arbetskläderna och kila ut och greja i trädgården inför helgen. Alla systrar är hemflugna och vi ska fixa midsommarfint,  PUSS!

Daniel och ritblocket missar aldrig ett tillfälle..

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS