Det har varit en jävligt våt försommar (antar att ingen missat att jag inte haft sex sedan kritaperioden så mina ligga-uttryck känns rätt lama) men nu har det i alla fall börjat spricka upp. Himlen alltså. Jag tog mig med tunga steg till gymmet i dag och sedan har vi stått svettiga och spanat på fina Sandvikenstudenter. En sån som jag själv var en gång för ganska så länge sedan. Tio år  nästa sommar för att vara exakt. Nu sitter jag med en jättekopp och tänkte ta en springtur innan duschen. Cykeln Doris har nämligen råkat ut för en olycka så det blev bilen till stan dag. Behöver kompenseras för alltså. Plockade dessutom med mig ett sexpack folkisar hem, 33cl med färre kolhydrater, but still. Men det är ju faktiskt både fotboll och fredag, och vi ska på grillkalas. Kyckling och grekisk sallad är nästan så pass kalorivänligt att det ryms några öl. Speciellt om jag pallrar mig ut nu! Jag är dock något nervös för solen som steker på vägarna. Vore jag en orm skulle jag hänga där, tänker jag. Annars höll jag på att kissa på mig tidigare idag när syster sprang runt i trädgården och plockade upp minisniglar och med seriös ton och ansiktsuttryck uppmanade dem att hålla sig borta från missbruk.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS