Ber om ursäkt för tillfälligt avbrott här. Sommaren dök upp och holländarna med den. Och i dagarna kommer det mer finfolk hem till byn och kvällarna liksom fylls av mat, vin, asgarv och film. Sedan blir det ju en del glo på sötbäbis och odla mammasug också såklart. Nu väntar en helg med kalas, melodikryss och andra festligheter så bloggen får tyvärr vänta på sin tur. Kan ju (till säkerligen ingens förvåning) berätta att jag som vanligt smittats av kringresarna och senast i natt sökte ett jobb i London. Men än så länge har jag i alla fall inte åkt någon stans 🙂 PUSS!

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS