Och här sitter jag hopkrupen och sådär liten som man blir när man funderar på livets stora frågor, universums oändlighet och föreställer sig att det står zombies utanför fönstret bakom gardinen. Lyssnar på Håkan och smygröker. Filosoferar om meningen med allt och ingenting. Undrar hur saker hände, om det kunde varit annorlunda, vad som väntar och alla möjliga och omöjliga varför. Längtar hem, drömmer om nya äventyr, surfar andra länder och inbillar mig att mitt öde väntar på mig på en plats någonstans lite mer magisk än denna. Tänker ofta på vart du befinner dig och vad som snurrar i dig. Jag är ju så snabb med att måla allt lättsamt och rosa att jag ofta missar nyanser och djup i både mig själv och andra.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS