Idag har jag jobbat, gått på kalas och inte rört mig en millimeter. Ätit tårta har jag dock lyckats med, ett munknull utan dess like. Så nu blir det att uppdatera spellistan och promenera bort den (alltså tårtan, inte spellistan.. ah ni fattar). Är inte det minsta sugen men upptäckte att jag måste handla mjölk, så det blev liksom inte så mycket att välja på.

Kommentarer

3 kommentarer

Post a comment
  1. juni 7, 2012

    Ååh, vilken fin klänning! Den vill jag ha! 😉 Äh, men på riktigt så är det nåt sånt där jag letat och letat efter till bröllopet nästa helg. Jävligt tråkigt att jag inte får plats i dina kläder hördudu. Och att jag inte var med och åt tårta.

  2. juni 7, 2012

    åhhh, tårtaaaa! Och du var verkligen superfin i klänningen!

  3. juni 7, 2012

    Det är lillasysters klänning, och om det får dig att må bättre kan jag knappt andas i den ;P Tack Tjorvo :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS