Livet, vad du kan ibland! Jag har haft finaste dagen. Druckit morgonkaffet till fågelkvitter och regnbågsutsikt. Cyklat massa mil och tränat med bästa tjejen, vi skrattar garanterat fram lika mycket muskler som hantlarna bidrar med. Så fantastiskt kul. Kom hem efter jobbet till familjefika med nygräddad rabarberpaj och fnissiga historier. Åt sedan godaste kycklingen med rosépepparsås och ett glas rött till. Kikade John Carter (för andra gången – mysfilm) och avslutade med att cykla med lillasyster hem i kvällssolen längst fina byvägarna. Nu har jag kvällsuppdaterat och skvallrat lite med Anna och tänkte fixa fram största koppen grönt. En så jävla härlig dag. PUSS 🙂

Är supernöjd med musklerna nu. Ska bara deffa lite och tappa sista fyra kilon så är jag i mitt allra trivsammaste jag sedan. Ser nästan biffig ut på bilden, haha, det gör jag inte i verkligheten. Mer trevliga linjer än stora muskler. Och det finns fortfarande en del mjukt och kramvänligt kvar ;P

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. oktober 16, 2012

    Fugoqar nixomoho, ezanido ow obocajak emecuruwox, u fapefifol ec de repoy usasu!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS