Växelvädret fortsätter. Det är verkligen solsken och hällregn i ett. Skiftar mellan kolsvart mullerhimmel och blå oändlighet. Igen och igen. Har aldrig sett så många regnbågar på så kort tid förut. Det känns lite som början på jordens undergång varje gång det blir sådär panikmörkt. Att de stängt av och bygger om Riks-80 här i länet förstärker det hela lite. Min hjärna startar zombiescenarion flera gånger om dagen. Idag har jag och mamma gjort stan. Jag har köpt såna där påhittade nödvändiga saker som alltid tar slut samtidigt. Ansiktstvätt, ansiktsvatten, peeling, lotion, primer, bodylotion, balsam, hårinpackning, brun-utan-sol, sminkborttagning, tops, pads, bomull osv osv. Det fortsätter i oändlighet. Sitter nu med andra koppen kaffe på raken och inväntar hyfsat uppehåll. Då blir det pepp-musik och powerwalk. Eller det blir det ju i vilket fall som helst. Känner mig sådääär taggad men då ringer självklart min gymplågare som är ute och hurtar i spöregnet  – hej, har du sprungit!?  haha jag har ögonen på mig. Annars har jag beslutsångest till tusen gällande mitt liv nu igen. Hur, vad och vart ska jag? Jag vill så mycket samtidigt så det bara bli en enda röra av allt. Som vanligt alltså. Jag antar att det löser sig. Som vanligt. PUSS!

Haha! Det ser ut som det växer ut en tofs ur örat på mig!

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. oktober 15, 2012

    Evafela mihuzu alow ropev doxej ikisada negose ikos didok udaca ibu..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS