Åh fantastiska ledighet. Minisyster kom förbi med rabarber, som hon svirade om till godaste desserten! Film hann vi med också. En halv i alla fall. I morgon är alla lediga vilket betyder att jag ska jobba, haha, men det gör inget. Till gymmet ska jag också, är redan pepp 🙂 Jag har haft en kliande ångest över en grej ett tag nu, och inte riktigt fått ihop det, men nu känns det äntligen som att bitarna fallit lite mer på plats. Ni vet när syret kommer tillbaka och det som gnagt liksom bleknar? Det känns som att det blir bra det här. Nu ska jag och tunga ögonlocken scrolla genom playkanalerna och sedan ge oss av på nattens äventyr. Har en känsla av att det kommer vara det bästa på länge, PUSS!

Image

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS