Hallå hallå! Jag har jobbat helg och tiden där emellan har liksom runnit bort med regnet, så det blev visst lite glest skrivet här, sorry.  Men hörni, vilkets satans väder det har varit! Det var ju nyss 25 grader och strandsol, och nu har jag plockat fram koftan och raggsockorna igen, buu! Jag och Evve har dock trotsat stormen och cyklat flera mil. Nästan så det borde klassas som simning. Gymmet har vi hunnit med också, grymt skönt! Jag har dock inte sprungit på 1,5 vecka, har liksom bytt bort det mot cyklingen, ska ut på en tur idag och är lite smånervös för kondisen. Är annars ledig både idag och i morgon, så efterlängtat! Tänker bara kika film, dricka litervis med te och gå långa fundersamma promenader med min iPod. Och bäbisen växer! Haha så kul att man kan se det på bara några dagar, fascinerande. Man blir ju inte dåligt bäbissugen när man sitter med den lilla dockan i knät direkt. Älskade lilla skruttsyster är hemma från Skåne nu också! 😀 Och det börjar närma sig Värmland för mig snart igen. Guuud så gött. Och tungt på samma gång. Jag trivs här. Nej, en kopp kaffe och börja tagga för milen då, PUSS!

Stilcheck sommar 2012

höstklädd i juni ;(

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 10, 2013

    Tack Camilla!Visst e4r det Boarps Kvarn. Jag fe5r nog ta en runda dit ne5n mer ge5ng, det fanns mycket att fota de4r./Jocke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS