Tja Tja! Idag är det tydligen fredag, jag har minsann rört till tiden riktigt ordentligt. I morse var jag uppe och yrade till jobbet klockan 05 efter cirkus två timmars sömn. Däckade utslagen i soffan direkt jag kom hem.Vaknade dreglandes och förvirrad över både klocka och veckodag för ett tag sedan. Ska hälla i mig några koppar svart och äta middag till frukost, sedan iväg och jobba kväll. Det blir himla knasigt i hjärnan, som liksom säger att det automatiskt blivit ny dag när jag redan både jobbat och sovit. Men, fortfarande fredag alltså! Väl? Annars fick vi beröm på gymmet av ägaren igår. Vi kör tydligen hårt och är snygga, hallååå så peppigt eller 🙂 Så jäkla osvenskt. Vi borde peppa varandra mer. Och bitterskvallra mindre.Världens enklaste grej egentligen. Neeej om man skulle försöka vakna då 🙂 PUSS!

Cool-försök. Mesig och fnissig liten tjej inuti.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS