Idag ville bästa träningssällskapet öka vikterna när vi körde armar, axlar och bröst. Jag sa nej, inte utav lathet, utan på grund av ren och skär realism. Jag visste att jag aldrig har orkat så mycket. Men hon pushade med att jag minsann visst skulle, och att jag kunde byta efter första tolvan. Det gjorde jag inte. Så jäkla taggande att på en månad nå såna resultat. Jag har ju aldrig varit en gym-människa, inte alls, men när man på 30 dagar både ser och känner ordentlig skillnad så blir man ju nästan frälst. Bestämde idag att jag förlänger kortet en månad till och sedan är det jag fasen jag som håller igång med styrka även hemma i Värmland! Såå tråkigt är det faktiskt inte. Annars hällde jag nyss upp en kaffekopp och tänkte blogga lite snabbt innan jag drar till jobbet. Som tur var dubbelkollade jag schemat.. börjar ju för sjutton klockan 22 idag!! Eftersom det är busväder så tänkte jag och mamma knäppa på en film, mys! 🙂 PUSS!

har tydligen lyckats krympa ur mina underkläder ;(

Peppigaste låten just nu!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS