Ey livet, du är inte såhär fantastiskt mot mig och människor i min närhet för att på nå vänster ge igen för det senare va? Det är inget sånt där glädjelugn före stormen väl? Jag är verkligen så sjukt glad och stolt över alla fina personligheter runt om mig och så lycklig över att ha de absolut bästa vännerna i världen. Jag blir så varm inombords ibland (typ jämt)  att jag nästan blir rädd för eventuella gropar i glidarvägen. Mänskligt antar jag. Men det tål ändå att upprepas att man ska uppskatta det man har och fokusera på sånt som är bra. Må låta klyschigt, men inte mindre sant för det 🙂 Solen skiner, jag sitter med öppen dörr och solkatt i knät och pillar med lite extraarbete. Lite senare blir det in till stan och kvällsjobb igen. Tänkte dock hinna både grilla och ta en garanterat blöt joggingtur innan dess. Först på onsdag får jag helg, och tills dess har jag beställt glassigt strandväder! PUSS!

yo yo yanet på g igen.. haha.. förlåt

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS