Satan vilket grymt gympass det blev igår. Varenda del av kroppen grät. Det betalas tillbaka genom att le hela vägen till stranden 😉 Jag är så obeskrivligt glad som har världens bästa och motiverande träningssällskap! Annars hänger värmen i, äppelträden blommar och det bor spindlar i mitt hår. Jag vaknade seriöst med ett halvt fuskbygge i skallen. Extreme home makeover spider edition. Vet inte riktigt om det är dags att gå till frisören eller flytta hem till stan. Antagligen både och. Nu ska jag och Jonas Brother ta en powerpromenix sedan väntar pirrigt efterlängtat besök hos byns nyaste tillskott! Så åker jag direkt in till stan och jobbet sen. För första gången i mitt liv missar jag ESC, det känns seriöst förjävligt, jag älskar ju spektaklet. PUSS! Ps. Tror aldrig i min blogghistoria jag har varit så nöjd med en rubrik!

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. Mia #
    maj 26, 2012

    Första gången du missar ESC, och så vinner vi!!! my god människa! men nästa år är det vi som sitter i globen och jublar! lova mig det! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS