Heeeej. Jag har liksom inte velat skriva om det innan de fått komma hem och landa osv men.. min bästa Pernilla har fått barn! Fattar ni!? Det är så underbart! Idag var jag där, och när jag höll den lilla lilla hickande sötnosen så smälte hela jag. Det är så overkligt och fantastiskt på samma gång. Att hon är här nu. Att de är föräldrar. Att vi på nå vänster blev vuxna ändå. Nyss var det en mage, en jättemage förvisso,  men liksom en mage. Som vilken kroppsdel som helst. Och nu ligger det en liten tjej där och viftar med armarna och kikar med sina stora nya ögon. Man blir liksom stum och bara tittar. Vet inte hur många tekoppar vi hällde upp och glömde dricka idag. 🙂 Jag blir lite stum och stirrig nu bara att skriva om det. Åkte direkt från babybubblan till jobbet och for sedan hem som självaste Fantomen, hann preciiiiiis i tid till röstningen. ESC-junkie som man är har jag sett alla inför-program, semifinalerna och bidragen på Youtube redan 😛 (ska det där föreställa en lipande smiley?) så det var egentligen bara röstningen jag var rädd för att missa. Flög in genom dörren där mamma väntade laddat med öppnad Martini. Lycka! 😀 Och så går vi ju och vinner hela skiten också! Hur mycket glädje kan det egentligen få plats på en och samma dag? Jag sträcker btw upp tre händer för Eurovision i LLA nästa år 😉 Vet många som håller med mig. Kanske inte räcker hela vägen fram, men man får väl önska? 🙂 Nu ska jag dricka natt-te och surfa skvaller. Haha ber om ursäkt för smileymissbruket, bjuder på det. Underbara dag!

PUSS!

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 9, 2013

    Va mysigt det ser ut! Hur mckeyt pe5 landet bor ni? c4r det le5ngt in till stan?Vi ska pe5 husvisning idag pe5 landet, det e4r ju underbart o vackert de4rute men jag saknar gatubelysning o stadsbussar lite Ne4r vaknar man upp en morgon och vet precis hur man vill bo?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS