Min inbyggda veckoklocka är fantastisk. Varje fredag vaknar jag och nynnar på Rebecca Black och sedan trappas det upp resten av dagen. Fredag aka förjävlabradag. Jag sitter i pyjamaströjan och äter glädjelunch till helgens första kaffekopp. Kikar ut genom altandörren på min  iq-fiskpinne-katt som ligger på rygg i solen och viftar med tassen efter en fjäril tre meter bort. Om en timme ska jag samla ihop mig själv och bege mig ut på cykeltur in till stan i sommarvärmen. Världens bästa tjorv möter upp så ska vi fortsätta svettas på gymmet i eftermiddag. Får dock ta det ganska lugnt eftersom jag fortfarande snorar och jävlas. Jag packar med mig halva livet och drar direkt till jobbet sen. Vi hörs morgon alltså. Ha en grym kväll nu kära läsare, drick gärna mina glas extra ikväll, PUSS! 🙂

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS