Idag är jag lite halvfrisk och det firar smartjäveln jag själv med att premiärdoppa i ljuva 14 grader. Men jävlar vad gött! Ta grusvägarna förbi fårhagarna och fäbodarna upp till lilla favoritsjön i skogen, tvätta håret vid bryggan och sola vinterfötterna till ljudet av tystnad. Plockade med en bok och låg och ryste i försommarvindarna en stund innan hemfärd. Nu har jag precis lagat och ätit blomkåls-och broccolimos och plockat med mig eftermiddagskaffet in till datorn. Och i morse sprang jag barfota ut i trädgården och plockade sparris till frukost. Haha fy satan vilket bloggmysmaterial jag levererar! Men det går inte att vara annat än irriterande nöjd med livet en dag som denna. I morgon kör långjobbvecka igång igen men det ska faktiskt bara bli skönt att träffa mina grymma kollegor. För att inte tala om att komma igång med träningen igen! PUSS!

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS