Jag brukar räkna antal nya fräknar men idag lägger jag mig. Mina armar och axlar är mer fräknar än armar och axlar. Jag blir alltid prickig innan brun. Stegvis färgad liksom. Och ursäkta fräscha glansigheten men jag och min smått brända nos (och röv) badar i eftersol.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS