God morgon och ursäkta tillfälliga avbrottet. Jag fick ju besök, vilket inte lämnade någon tid för datorn, och i måndags eftermiddag när Anna åkte hem passade jag på att bli snorförkyld. Helt oförtjänt, har ju redan varit sjuk en gång i år. Jag missade igår. Jag är jäkligt kass på att sova, även när jag är sjuk, men från och med måndag eftermiddag feberdrömde jag bort sisådär ett dygn. Galet. Har haft världens tyngsta huvud och besök av både talande getter och förväxta hallonbåtar med besättning. Det bra i det hela är att jag var ledig igår och idag samt på torsdag också. Ganska bergsäkert kommer alltså fittförkylningen ta sitt pick och pack och bege sig lagom till djävulslånga jobbveckan startar. Ursäkta könsorden jag slänger mig med, det är 20 grader och sol ute. Men jag är inte bitter. Okej lite, men egentligen går det inte. Det har hänt så mycket bra den här veckan people! Mer om det när hjärnan är mindre geggig. PUSS!

haha jag ser så bekymrad ut

Annonser

Kommentarer

One Comment

Post a comment
  1. februari 12, 2013

    Faaan va grym du e Jag hade definitivt inte fixat att ens gf6ra he4lften Fe5r nog bf6rja tre4na pe5 de KramJa jag me5ste se4tta 50 st innan saerommn, imorgon ska det testas igen kramen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS