När man legat däckad och febrig i två dygn och huvudvärken ger sig en onsdagskväll är man inte supersugen på att sova direkt. Så istället har jag kollat gamla favoriter. Först Shaun of the dead och sedan Fargo. Klockan är 01 men jag är mer klarvaken än månen, så funderar på en tredje. Ska ju ändå jobba nätter med start om 40 timmar så lika bra att vända redan nu! Det är så jävla gött att sitta uppe mitt i natten. Filosofera om livet, slökika film och surfa massa onödigt. Sedan känner man sig alltid sådär allmänt tacksam och nöjd när man halkar in på bättringsvägen också. Tror det får bli en dagens tionde kopp grönt och.. hmm.. Big Fish? Man kan aldrig få för mycket Ewan. PUSS!

Image

Annonser

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS