Satan så gött det är att vara ledig. Idag kom efterlängtade solen efter regnet också. Jag har suttit i min tjocka vackra väns trädgård, kikat ut över kohagarna och ätit Calippo. Det är verkligen så nära bäbis det kan bli nu, så sjukt kul. Jag kommer få snosa bästisbäbis innan jag återvänder hem till Värmland, åh! Galet vad tiden swischar förbi. Det känns som igår som vi halsade stulen HB rent ur petflaska bakom Folkans högstadiedisco i kortkortast, urringning och platådojer. Okej, kanske inte igår. Men från 14 till dubbelt så gammal kunde inte ha gått fortare. Nu sitter jag uppkrupen i soffan med filt, kaffe och Bring it on på VHS. Mors kära DVD strejkar så rotade runt i gamla filmskåpet och hittade denna pärla. I morgon kommer både Anna och mamma hem till byn, och jag hinner minsann få några kvalitetstimmar innan jag jobbar långhelg igen. Annars är det lite sådär ställt med mitt wifi, så om jag uppdaterar dåligt nu framöver så kan vi skylla på det 😉

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS